Warning: Creating default object from empty value in /www/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28 Opleidingen en ander aanbod – Jouw Focus in Beeld

Op deze pagina tref je een overzicht van opleidingen en andere begeleidingsmogelijkheden.

De opleiding ‘Beeldcoach op maat’ is bestemd voor veel doelgroepen: intern en ambulant begeleiders, opleiders in de school, specialisten leer- en gedragsproblemen, docentcoaches en leerlingbegeleiders in het voortgezet onderwijs, leidinggevenden in alle sectoren van het onderwijs, de kinderopvang,  mantelzorgers, medewerkers en docenten in de ouderenzorg en de (geestelijke) gezondheidszorg. Beeldcoaching biedt veel mogelijkheden, tijdens de opleiding is daarom veel aandacht voor implementatie van Beeldcoaching in de organisatie.

Een snoepcursus waar je niet dik van wordt is een mooie kans tot een beknopte kennismaking met de mogelijkheden van beeldcoaching.

Voor pedagogisch medewerkers bied ik de branche-erkende opleiding tot pedagogisch coach, beleids-medewerker.

En dan nu de didactiek… als de basis klopt is een interactieve workshop waarbij pedagogisch medewerkers en leidinggevenden in de kinderopvang kennis maken met didactiek om beter leren te bevorderen.

Verder verzorg ik begeleiding voor zij-instromers en starters in het onderwijs, vaak ook met inzet van de camera. Dit is een aanbod voor besturen en scholen die te maken hebben met zij-instromers en starters in het onderwijs.

Een opfriscursus coaching (3 a 4 bijeenkomsten)  behoort ook tot de mogelijkheden voor iedereen die dat nodig vindt.

Voor ouders en kinderen bied ik trajecten  ‘Kids’ skills en ‘Mission Possible’ oplossingsgericht werken voor ouders en kinderen. 

Ik hoop je hiermee een attractief aanbod te doen.

Vragen of opmerkingen; bel of mail gerust:

06 29377851

diny@jouwfocusinbeeld.com

© Copyright - Jouw Focus in Beeld | Design by Marjolein van Koelen